Promocions
Per què serveix cada promoció?
Ilaria Montrone avatar
Escrit per Ilaria Montrone
Actualitzat fa més d’una setmana

Les promocions són una eina molt útil per fidelitzar clients. Així doncs, les reserves augmentaran, tindràs més publicitat gràcies al boca a boca dels clients, i en guanyaràs de nous.

Crear una promoció és molt simple. Per obrir la finestra corresponent, fes clic a la secció de «Promocions» del menú lateral de Treatwell Pro.

Des de la finestra «Crear una nova promoció» és possible crear diferents tipus de promocions en funció de les teves necessitats.

A Treatwell Pro podràs crear set tipus de promocions diferents:

Targeta de descompte

Amb aquesta opció és possible crear una promoció personalitzada per a clients específics escollits pel saló. Aquest descompte no serà visible en línia a la pàgina de reserves i només es pot aplicar a la secció de la «Caixa» de Treatwell Pro.

Descompte genèric

El descompte genèric permet al saló aplicar un descompte a un tractament específic que es mostrarà a la pàgina web de reserves.

Val

El val es pot oferir a un client específic com a premi o com a promoció especial. Es pot aplicar a tots els serveis oferts o només a alguns d'ells.

Targeta prepagament

La targeta de prepagament és un tipus de promoció que pot comprar un client, que li permet rebre un descompte per a futures reserves.

Bono

Els bonos permeten al client tenir un descompte quan compren diverses sessions d'un tractament en una sola transacció.

Paquet promo

Els paquets permeten als clients tenir un descompte quan reserven dos o més tractaments junts.

Programa de fidelitat

Amb el programa de fidelitat, els clients poden acumular punts amb les reserves i reben una recompensa després d'aconseguir un nombre específic de punts. Pots acumular el nombre de punts que necessitis per aconseguir les diferents recompenses.