Promo Flash
Actualitzat fa més d’una setmana

Amb Treatwell Pro podràs crear descomptes per un temps limitat, anomenats «Promos Flash». Amb aquesta eina, les franges horàries que estiguin lliures de l'agenda es podran omplir amb les promocions de duració limitada, això és molt interessant no només per omplir els espais buits, sinó que també per atreure nous clients.

La Promo flash et permet la possibilitat d'aconseguir més reserves i només està disponible per a les reserves en línia.

Per crear una Promo flash, has d'anar a la pàgina principal de l'agenda de Treatwell Pro i fer clic a la icona del llamp a la part superior dreta.

Podràs configurar els següents paràmetres a la finestra de «Promo flash»:

• Durada: El temps que vols que la promoció estigui disponible. Com que és una promoció amb temps limitat, les opcions que hi ha són de 24, 48 o 72 hores.

• Aplicar a: et permet aplicar la promoció a tots els serveis o a serveis concrets: fent clic a «Tots els serveis», la promoció estarà disponible per a tots els tractaments, mentre que a «Aplicar a» hauràs d'indicar els serveis i el percentatge de descompte que vols aplicar.

• Descompte: aquesta opció només està disponible si l'opció «Tots els serveis» s'ha seleccionat prèviament. Aquest és el percentatge de descompte que s'aplicarà a tots els serveis del saló, des d'un mínim d'un 10 % amb un màxim d'un 80 %.

Un cop hagis guardat i confirmat els paràmetres, la promoció flash s'activarà de forma immediata i es desactivarà automàticament al final de la durada de temps ja programada. El temps restant el podràs veure a sota de la icona de la promoció (el símbol del raig) a la pantalla principal de l'agenda.

La promoció programada es pot modificar o cancel·lar en qualsevol moment fent clic a la icona per tornar a obrir la finestra i seleccionar el botó vermell «Eliminar» a la part inferior de la finestra.

Tingues en compte: La Promo Flash serà visible a la plataforma de Treatwell Pro als 30 min. de la seva creació.

Per què utilitzar la Promo Flash?

Pots utilitzar les Promos Flash principalment per omplir forats de l'agenda a través de les reserves en línia. És particularment útil utilitzar aquesta eina en combinació de la vista diària, amb la qual és possible avaluar les reserves ja confirmades pel dia en concret i els següents. D'aquesta manera, serà possible implementar una estratègia específica utilitzant les Promos Flash. Per exemple serveis que encara no s'han reservat.