Menú i serveis
Serveis
Com utilitzar les variants de servei
Actualitzat fa més d’una setmana

Gràcies a la nova funció «Variants» de la secció de Tractaments de ​​Treatwell Pro, és possible crear subcategories d'un servei, personalitzant-lo segons les necessitats del saló. Per exemple, la duració necessària per a un tall de cabell pot variar segons la longitud d'aquest (curt, mitjà, llarg).

La funció principal d'aquesta opció és diferenciar el mateix servei per tal de crear variants que siguin mútuament exclusives, és a dir, que no es puguin reservar de forma conjunta en la mateixa cita.

A la página web de Treatwell Pro, el client ha de poder triar entre només una de les variants de servei presents per a cada llista. Per tant, és important que no hi hagi variants que es puguin reservar juntes dins d'un mateix servei.

Aquí hi ha alguns exemples:

• És correcte tenir un servei de «Depilació Cera Cames» amb les variants «Mitja Cama» o «Cama Sencera», ja que els clients només escolliran una de les dues opcions.

• No obstant això, NO és correcte tenir un servei de «Depilació Cera» amb les variants «Cara», «Braços» i «Cames» , ja que és possible que un client vulgui reservar una o més d'aquestes zones.

A més, no és correcte utilitzar aquesta funció per a altres finalitats com, per exemple, diferenciar serveis segons el professional que el realitza.

Per crear una o més variants d'un servei, primer has d'accedir a la secció de «Tractaments» des del menú lateral de Treatwell Pro.

Després de fer clic en el servei desitjat, has d'activar l'opció «El servei té variants en preu o durada» a la secció de «Preus i durada».

A continuació, fes clic a «Afegeix una nova variant» per crear una. Per a cada subcategoria pots indicar les següents dades:

• preu;

• duració;

• temps d'exposició;

• nom;

• servei associat obligatori (si escau).

Per últim, fes clic a «Guardar» per activar la variant.

Atenció: mitjançant la creació de diferents opcions de preus per a les variants, el servei principal es desvincularà de forma automàtica de qualsevol promoció a la qual s'hagi afegit. Es mostrarà un missatge d'avís cada vegada que s'activi l'opció.

Les variants creades es poden eliminar en qualsevol moment fent clic a la icona de la paperera al costat de cadascuna d'elles.