De UALA a Treatwell: quins canvis necessites saber
Actualitzat fa més d’una setmana

A partir del 31 de juliol de 2023, el servei de reserves de UALA s'integrarà de forma completa amb Treatwell. Aquest és l'últim pas del procés de fusió entre les dues plataformes que es va iniciar l'any passat. Aquesta unió es va decidir per millorar els nostres serveis i per garantir-vos una experiència en la gestió de saló encara més eficaç.

Què canvia pel teu saló?

El teu saló ja està registrat a la plataforma de Treatwell, tant a l'aplicació com al lloc web. Això vol dir que no hauràs de prendre cap acció i que podràs comptar immediatament amb una major visibilitat. De fet, Treatwell està establert en diversos mercats europeus, amb una gran base d'usuaris i milers de reserves mensuals a través de les aplicacions, els widgets i el portal web.

Què canvia pels clients?

No hi haurà canvis per als clients que utilitzen el servei. Tot i que ja no es puguin fer reserves, el marketplace de UALA encara estarà disponible. Els usuaris , quan facin la reserva, seran redirigits automàticament a l'aplicació o al lloc web de Treatwell.

Què passarà amb les ressenyes del saló?

Les 50 ressenyes més recents del teu saló s'han redirigit a Treatwell, ja que a la nostra plataforma, només es mostren fins a 50 valoracions. Tanmateix, podràs rebre un nombre il·limitat de ressenyes dels teus clients.

Quins són els canvis en la facturació?

El procés de facturació amb Treatwell s'ha fet més senzill i més òptim. Un cop s'hagin completat totes les reserves fetes amb UALA, rebràs la facturació amb el nou sistema de Treatwell, per mitjà de factures mensuals resumides i fàcils de llegir.

Com demanar ajuda

Si tens alguna pregunta o inquietud sobre el canvi d'UALA a Treatwell, pots posar-te en contacte amb el nostre equip d'atenció al client o amb el teu gestor de comptes.