Paquets promo
Actualitzat fa més d’una setmana

Un paquet promocional permet al client tenir un descompte quan reserva diferents serveis combinats en una sola cita. Amb Treatwell Pro pots crear paquets de descompte personalitzats per a un període específic de temps o per a una ocasió especial, per tal d'animar als clients que reservin.

Con crear un paquet promo

Pots crear el paquet promocional tant des de la secció «Promocions» o des de l'àrea de «Tractaments» del menú de gestió.

Crear un paquet de descompte des de la secció de Promocions

1. Ves a la secció de «Promocions» del menú lateral i fes clic al botó "+" o sobre l'enllaç «Crear una nova» del centre de la pàgina.

2. A la finestra «Crear una nova promoció», escull l'opció «Paquet Promo».

A la pàgina de la creació de la promoció, hauràs d'afegir la següent informació:

• Nom del paquet promo: el nom que vols posar a la promoció i una breu descripció del que inclou.

• Tipologia i valor: pots indicar la combinació de serveis que s'inclouran en el descompte. El menú desplegable et permet afegir els serveis i les variants dels serveis creades pel saló. Afegeix el preu amb el descompte per a cada servei individual per obtenir el preu final.

• Activació: aquí pots establir el període de duració (des de... fins...) durant el qual la promoció estarà disponible. També pots deixar els espais en blanc per tal que els paquets es puguin reservar en qualsevol moment.

• Utilització: estableix els dies de la setmana en els quals vols que el paquet estigui disponible per reservar, el nombre màxim d'usos i una possible data de caducitat per la promoció. Si la data de caducitat es canvia més tard, el preu amb descompte encara estarà disponible pels clients que ja han comprat la promoció.

• Bescanviar: aquí pots decidir com el client pot bescanviar el paquet. Amb el bescanvi automàtic, la promoció serà visible en línia i s'aplicarà de forma automàtica a la secció de la Caixa cada cop que hi hagi serveis combinats amb un client. En canvi, amb el codi, la promoció s'haurà d'aplicar de forma manual.

Després d'haver indicat la informació necessària, fes clic al botó «Continuar» de la pàgina per crear el Paquet promo. Totes les característiques de la promoció es poden canviar més tard fent clic al botó «Modificar» al costat de cada secció.

El paquet promo serà visible al Marketplace de Treatwell i ja es podrà reservar en línia. També podràs afegir directament el paquet a una cita des de l'Agenda.

Crear un paquet promo des de la secció de Tractaments

1. Ves a la secció de «Menú» i fes clic a la secció «Paquets» a la part superior esquerra. Veuràs una llista amb tots els paquets existents.

2. Per crear un de nou, has de fer clic al símbol "+" per afegir el nom i la descripció de la promoció.

3. Fes clic a «Afegir Servei» per seleccionar els tractaments que s'han d'incloure en el paquet i els preus amb descompte.

4. Fes clic a «Continuar» per crear el paquet.

Com assignar un paquet a un client

Si la promoció s'ha activat de forma manual, apareixerà activada a la secció de la «Caixa». Si la promoció té un codi d'activació, s'ha d'activar seguint els següents passos:

1. Des de la secció de la «Caixa», fes clic sobre el client al qual vols associar el paquet.

2. Fes clic al botó de «Promocions» a la part superior dreta.

3. Fes clic a la icona "+" per visualitzar els paquets i selecciona el desitjat.

4. Pots escollir si vols bescanviar el paquet amb el codi o de forma automàtica. Si tens el codi, afegeix-lo i fes clic a «Activar».

Com eliminar un paquet promo

Per eliminar un paquet acabat de crear o que hagis afegit fa temps, has d'anar a l'àrea de «Promocions» del menú lateral. Busca la promoció de la llista i fes clic al botó «Eliminar» a la part superior esquerra de la pantalla.

Nota: Antes de eliminar, es aconsejable comprobar si hay clientes asociados a la promoción y desactivarlos.