Bono
Actualitzat fa més d’una setmana

Un bono és una promoció que es pot crear a Treatwell Pro. Amb aquest tipus de promoció, el client pot comprar «bonos» o una sèrie de serveis a un preu avantatjós.

Com crear un bono

Per crear un «bono» has d'accedir a la secció de «Promocions» del menú lateral. Després fes clic al botó "+" per obrir el menú de promocions (o a l'enllaç «crear una nova» del centre de la pàgina).

Des de la finestra «Crear una nova promoció», fes clic a «Bono» per obrir la pàgina d'edició.

Per crear i personalitzar un bono, has d'indicar la següent informació:

• Nom Bono: Escull un nom, preferiblement relacionat amb els serveis que s'oferiran.

• Tipologia i valor: afegeix el tipus de servei o de producte inclòs en el bono (pots posar-ne més d'un). Indica quants d'aquests serveis s'inclouran al bono i el preu descomptat.

• Activació: en aquesta secció, pots indicar el període durant el qual es podrà comprar la subscripció.

• Utilització: Selecciona els dies de la setmana, hores del dia i les franges horàries en els quals es podrà utilitzar el bono. També hi ha l'opció de «Caducitat» si vols establir una data de caducitat pel bono.

Després d'introduir totes les dades requerides, des clic al botó de «Continuar» per crear el bono. Totes les característiques de la promoció es poden canviar després fent clic al botó «Editar» al costat de cada ítem.

Com associar un bono amb un client

Per tal d'associar el bono a un client, primer s'ha hagut de vendre la promoció al client.

Venda

1. Accedeix a la secció de la «Caixa» del menú lateral i busca el nom del client a la barra de l'esquerra.

2. Fes clic al botó «Promocions» situat al cantó superior dret.

3. Fes clic a la icona "+" per afegir la promoció.

4. Escull el bono de la llista i selecciona «Vendre» de la cantonada superior dreta.

5. Escull un mètode de pagament.

6. Si el client està comprant un paquet per ell mateix, selecciona «Personal», si no fes clic a «Regal», si la promoció és per a una altra persona.

7. Escull el professional que fa la venda i fes clic a «Finalitzar».

Associació

1. Accedeix a la secció de la «Caixa» del menú lateral i busca el nom del client en la barra de cerca de l'esquerra.

2. Fes clic al botó «Promocions» situat al cantó superior dret.

3. Fes clic a la icona "+" per buscar la promoció associada.

4. Escull el bono de la llista i selecciona «Associar» de la cantonada superior dreta.

Un cop el client s'hagi associat amb el bono, el descompte apareixerà de forma automàtica a la caixa.

Com dissociar un bono d'un client

1. Ves a la secció de «Promocions» del menú lateral i selecciona la promoció de la llista desitjada.

2. Fes clic al botó «Clients activats» a la part superior dreta i busca al client.

3. Fes clic a la icona taronja.

4. Una pantalla mostrarà el procediment per cancel·lar el rebut emès en la venda de la promoció.

5. Fes clic a«Confimar».

Com eliminar un bono

Per eliminar un bono creat recentment o guardat previament, ves a la secció de «Promocions» del menú lateral, busca la promoció de la llista lateral i fes clic al botó vermell «Eliminar» a la part superior esquerra de la pantalla.