Vals
Actualitzat fa més d’una setmana

Un val és la promoció perfecta per oferir com a regal als clients més fidels o per atreure nous clients al teu saló. El val es pot aplicar al client durant el pagament (no és visible a la pàgina web de Treatwell).

Com crear un val

Per crear un val, primer ves a la secció de «Promocions» del menú lateral i selecciona la icona “+” (o l'enllaç «crear una nova» al centre de la pantalla).

Des de la finestra «Crear una nova promoció», fes clic a «Val» per obrir la pàgina d'edició.

Per crear i personalitzar el teu val, pots afegir les següents dades:

• Nom val: el nom escollit per a la promoció.

• Tipologia i valor: el valor del val i els tractaments/productes en els quals es pot utilitzar. També pots decidir si vols que la promoció només sigui vàlida amb un membre de l'equip.

• Activació: el període durant el qual es pot activar el val.

• Utilització: el període en què es pot utilitzar el val, el nombre màxim d'usos i la data de caducitat.

Després d'introduir totes les dades necessàries, fes clic al botó «Continuar» a la part inferior de la pàgina per crear el val. Totes les característiques del val es poden modificar fent clic al botó «Modificar» al costat de cada entrada.

Com associar el val a un client

Per associar el val a un client concret, has de seguir els següents passos:

1. Ves a la secció de la «Caixa» del menú Treatwell Pro.

2. Selecciona el client interessat de la llista o clica el botó "+" .

3. Fes clic al botó «Bonos i promocions» i després a la icona “+”.

4. Selecciona el val de la llista i clica «Activar».

Com desvincular un val d'un client

Per desvincular un val d'un client, has d'anar a la secció «Promocions». Seleccionar la promoció de la llista i fes clic al botó «Clients activats» a la part superior dreta, localitza el nom del client i fes clic a la paperera de reciclatge per eliminar-la.

Com eliminar un val

Per eliminar un val que acabes de crear o desar anteriorment, hauràs d'accedir a la secció «Promocions» del menú lateral, buscar la promoció de la llista del costat i fer clic al botó vermell «Eliminar» a la part superior esquerra de la pantalla.

Nota: Antes de eliminar, es aconsejable comprobar si hay clientes asociados a la promoción y desactivarlos.