Promocions
Targeta de prepagament
Actualitzat fa més d’una setmana

Amb Treatwell Pro és possible crear i vendre targetes de prepagament que els clients poden utilitzar per comprar tractaments i productes, fins i tot aquells que tenen descompte. Els clients poden comprar la promoció per a ells mateixos o com a regal per donar a un amic o a un familiar.

Com crear una targeta de prepagament

Per crear una promoció amb la «targeta de prepagament», has d'anar a la secció de «Promocions» del menú lateral i fer clic al botó «+» o a l'enllaç «Crear una nova» al centre de la pàgina.

Des de la finestra «Crear una nova promoció», fes clic a «Targeta prepagament» per obrir la pàgina d'edició.

A la pàgina de creació, has d'introduir la següent informació:

• Nom targeta prepagament: aquest és el nom amb el qual la targeta de prepagament serà registrada a la llista de promocions de Treatwell Pro. Pots afegir una descripció de la promoció i els seus beneficis.

• Tipologia i valor: introdueix les característiques principals de la targeta de prepagament, incloent-hi l'import gastat pel client, i els descomptes associats a la targeta. (Per exemple, amb un crèdit de 100 € rebràs un 20% de descompte en els serveis, de manera que el valor real de la promoció serà de 120 €).

• Activació: pots establir el temps durant el qual es podrà utilitzar.

• Utilització: el període de validesa de la targeta.

Després d'introduir totes les dades, fes clic al botó «Continuar» a la part inferior per crear la promoció. La pàgina previsualitzarà les característiques de la targeta de prepagament. Si fas clic als botons laterals Modificar, pots canviar les característiques de la promoció en qualsevol moment.

Com vendre i combinar una targeta de prepagament

La targeta de prepagament pot ser comprada per ús propi o com a una promoció per donar a una altra persona. Per tant, com vendre i associar la promoció varia lleugerament.

Comprar una targeta de prepagament per a ús personal

Si el client compra una targeta de prepagament per a ell mateix:

• Ves a la secció de la «Caixa» de Treatwell Pro i cerca el client.

• Clica al botó «Bonos i promocions» de la cantonada dreta.

• Fes clic a la icona «+» i tria l'opció «Targeta de prepagament».

• Selecciona la promoció.

• Fes clic a «Venda» i tria el mètode de pagament.

• Tria «Personal» i selecciona el professional.

Amb aquest procediment, la promoció s'associa de forma automàtica amb el client i serà visible a la secció de «Promocions». Aquesta s'aplicarà cada vegada que el client vagi al saló, fins que s'acaba el crèdit o caduca la promoció.

Compra una targeta de prepagament com a regal

Si el client compra una targeta de prepagament com a regal per a una altra persona:

• Ves a la secció «Caixa» de Treatwell Pro i busca el nom del client que vol comprar la promoció.

• Fes clic al botó «Bonos i promocions» de la cantonada dreta.

• Clica al botó «+» i escull l'opció Targeta de prepagament.

• Selecciona la targeta de prepagament.

• Fes clic a «Vendre» i tria el mètode de pagament.

• Tria «Regal» i selecciona el professional.

En aquest cas, la targeta de prepagament es pot associar a la persona que rebrà el regal quan vagi al saló.

Com combinar una targeta de prepagament

Per associar la targeta de prepagament a un client (quan Treatwell no l'associï de forma automàtica), hauràs de seguir les següents instruccions:

• Ves a la secció de la «Caixa» del menú lateral i selecciona el client al qual vols associar la promoció.

• Fes clic al botó «Bons i promocions» i al botó «+».

• Selecciona la targeta de prepagament.

• Fes clic a «Associar».

D'aquesta manera, la promoció s'associa de forma automàtica al client i serà visible a la secció «Promocions». Aquesta, s'aplicarà cada vegada que el client passi pel saló fins que s'esgota el crèdit o caduca la promoció.

Com desvincular una targeta de prepagament

Per desactivar una targeta de prepagament, hes de seguir aquests passos:

• Ves a la secció «Promocions» del menú lateral.

• Busca la promoció de la llista i selecciona-la.

• Fes clic al botó «Clients activats» a la cantonada superior dreta.

• Busca el client en qüestió i fes clic a la icona del fitxer taronja.

• Segueix les instruccions de la pantalla per desactivar i arxivar la promoció.

Com eliminar una targeta de prepagament

Per suprimir la targeta de prepagament, el procediment a seguir és el següent:

• Ves a la secció «Promocions» del menú lateral.

• Busca i selecciona la targeta de prepagament que vols eliminar.

• Fes clic al botó «Eliminar» a la cantonada superior esquerra.

• Fes clic al botó «Confirmar» per eliminar de forma permanent la promoció del sistema.