Com descarregar un producte
Actualitzat fa més d’una setmana

Amb la funció 'Descàrrega' a l'àrea de productes de Treatwell Pro, podràs gestionar millor els productes, de manera que sempre puguis fer un seguiment de la quantitat d'estoc utilitzat al saló durant el dia.

Gràcies a aquesta eina, podràs veure si un producte del magatzem s'ha venut a un client o si s'ha utilitzat al saló. També indica quin treballador ho fa.

Per començar has de fer clic a la secció «Magatzem» del menú lateral i seleccionar «Productes». La descàrrega de productes es pot fer de dues maneres diferents:

• Fes clic al botó «Descarregar producte» de la cantonada superior dreta (aquesta funció és molt útil si es volen donar de baixa diversos productes);

• Cerca un producte de la llista i fes clic a sobre (aquest mètode és adequat si només necessites donar de baixa un producte específic). Després de seleccionar el producte, fes clic al botó «Descarregar» de la finestra emergent.

En ambdós casos, se us sol·licitarà la següent informació;

• Si el producte és per a la venda o si és per a ús intern;

• El nombre de productes destinats a la venda o per a l'ús intern;

• El professional que realitza l'operació.

Per acabar, fes clic al botó ‘Guardar’ a la part inferior per confirmar l'acció.

Un cop finalitzada l'operació, s'actualitzarà de forma automàtica la quantitat del producte en estoc.