Configuració del perfil i informació empresarial
Informació comercial
Distintiu friendly amb la comunitat LGBTQIA+: com aconseguir-lo
Distintiu friendly amb la comunitat LGBTQIA+: com aconseguir-lo
A
Escrit per Alex Bua
Actualitzat fa més d’una setmana

Treatwell creu en la importància de la inclusió. És per això que hem decidit llençar una iniciativa per donar suport a la comunitat LGBTQIA+ i celebrar la diversitat. Si estàs d'acord amb aquesta iniciativa i signes el nostre comunicat obtindràs un distintiu «LGBTIQIA+ friendly» que sortirà al teu perfil; una manera de participar de forma activa contra els prejudicis i estereotips.

Aquest compromís s'ha llençat durant el mes de l'Orgull, però ens agradaria que els seus principis vagin molt més enllà que una simple celebració. El distintiu només és una simple «identificació» a la teva pàgina de reserves. Representa un primer pas que pots combinar amb accions concretes per reafirmar el teu compromís de respectar els drets de tothom, independentment del gènere.

Aquí tens alguns exemples:

• Educa (i informa) els treballadors sobre temes relacionats amb la diversitat i la inclusió.

• Anima que els clients comparteixin les seves experiències a través de ressenyes.

• Implementar accions diàries per fer que l'entorn sigui acollidor per a tothom.

Com sol·licitar el distintiu

Si ja ets un soci de Treatwell, pots sol·licitar-lo seguint aquests senzills passos:

1. Fes clic al botó «Aconseguir el distintiu» d'aquest enllaç per llegir el nostre compromís.

2. Introdueix el nom, el correu electrònic i l'adreça del teu saló i fes clic al botó «Acceptar» per unir-te a la iniciativa.

Un cop rebem la vostra acceptació, publicarem el distintiu d'amistat LGBTQIA+ al vostre perfil de saló. Serà visible tant a l'aplicació com a la versió web de Treatwell.