Ves al contingut principal
Top Rated 2024
J
Escrit per Juan Federero
Actualitzat fa més d’una setmana

Top Rated és una iniciativa anual de Treatwell que premia tots els salons que, durant l'últim any, han destacat per oferir un servei excel·lent als seus clients i que, gràcies al seu compromís, han obtingut un gran nombre de ressenyes de 5 estrelles.

Com convertir-se en un saló Top Rated 2024

Per convertir-te en un saló Top Rated 2024 de Treatwell, has de complir un requisit:

• El 95% de les ressenyes rebudes el 2024 han de ser de 5 estrelles.

Per assegurar l'equitat entre els salons grans i petits, també tenim en compte altres factors, com ara el nombre total de ressenyes per empleat actiu i el nombre de reserves en línia confirmades. No es requereix un nombre mínim de ressenyes.

Només considerarem les ressenyes deixades entre l'1 de gener de 2024 i el 30 de setembre de 2024.

Avantatges per als salons Top Rated 2024

Els salons Top Rated 2024 obtindran diverses avantatges, principalment en termes de visibilitat. En primer lloc, tindran un distintiu especial a la seva pàgina de Treatwell.

A més, els clients els podran trobar més fàcilment dins de l'aplicació i del marketplace gràcies al filtre de cerca "Salons Top Rated".

Els socis premiats també rebran:

• Un certificat per penjar al saló (que també es pot immortalitzar en una foto que pots compartir a les xarxes socials amb el hashtag #TWTopRated2024);

• Adhesius per exhibir a la finestra del teu saló, permetent que els clients potencials vegin que ara ets Top Rated 2024.

Com aconseguir ressenyes

Per assegurar-te de rebre el màxim nombre de ressenyes, assegura't d'obtenir el consentiment dels teus clients per enviar-los comunicacions promocionals i de màrqueting (per SMS i/o correu electrònic). Llegeix aquí com enviar sol·licituds de ressenyes als teus clients i augmentar les teves possibilitats de convertir-te en "Top Rated" i obtenir més visibilitat a Treatwell.

On puc veure la meva puntuació?

Per als socis que utilitzen Treatwell PRO, és fàcil consultar les teves ressenyes obrint el menú lateral de PRO i seleccionant la secció 'Ressenyes'. Aquí podràs veure tots els comentaris deixats pels teus clients. Recorda que només els usuaris amb accés de propietari poden veure el panell de Ressenyes, assegurant que el feedback del teu saló romangui segur i només accessible per aquells amb les autoritzacions adequades.