Agenda i cites
Agenda
Com veure només als professionals actius de l'Agenda
Actualitzat fa més d’una setmana

L'agenda de Treatwell Pro mostra per defecte les columnes de tots els professionals del saló, tot i que no treballin aquell dia. Quan un treballador no està, la seva secció es marcarà de color gris i, tot i que no puguis programar cites a la seva columna, encara serà visible a l'agenda.

Tanmateix, aquesta visió pot ser incòmoda i poc clara, sobretot si tens un equip gran o treballes amb pantalla petita, com ara un mòbil o una tauleta. Sovint no necessites tenir les columnes dels treballadors absents a l'agenda. Per millorar això i millorar la teva productivitat, hem afegit un nou filtre que et permet veure només els membres de l'equip que estan treballant.

Gràcies a aquesta funció, tindràs un control total de l'activitat del teu saló i podràs gestionar les cites d'una forma encara més eficient i ràpida, inclòs en els dispositius mòbils.

El filtre «Professionals al salón» està disponible als ordinadors, mòbils i tauletes. Utilitzar-lo és molt senzill:

• Des d'un ordinador: fes clic en el menú desplegable a la barra superior de l'agenda i selecciona «Professionals al salón».

• Des del mòbil o tauleta: selecciona l'opció «Professionals al salón» de les opcions de visualització de l'agenda.

Si el filtre està actiu i no hi ha cap treballador al saló, apareixerà un missatge al centre de la pantalla per informar-te que tots estan absents. Pots fer clic al botó «Tots els professionals» per tornar a la vista per defecte de l'agenda.