Agenda i cites
Cites
Com puc reprogramar una cita?
Actualitzat fa més d’una setmana

Amb Treatwell Pro pots reprogramar de forma ràpida una cita de l'agenda a una hora diferent o canviar de dia. Per fer-ho pots utilitzar el cursor de l'ordinador i «arrossegar i deixar anar» la cita, o fer clic al botó «Tallar», segons la data en què vulguis canviar la reserva.

Com reprogramar una cita

Per reprogramar una cita a una hora diferent el mateix dia, només has de fer clic a la reserva de l'Agenda i arrossegar la caixa a la franja horària desitjada. A continuació, deixa anar el botó (o el dit si utilitzes Treatwell Pro en un dispositiu de pantalla tàctil) per completar el canvi.

També, pots reprogramar una cita d'un professional a un altre arrossegant-la a la columna corresponent. Aquest canvi només es podrà fer si el professional realitza el tractament de la reserva.

Com reprogramar una cita per a un dia diferent

Pots canviar la data d'una cita per un dia de la mateixa setmana o per una data posterior.

Reprogramar una cita en la mateixa setmana

Si vols reprogramar una cita en un dia diferent, però de la mateixa setmana, pots utilitzar la funció d'arrossegar i deixar anar:

• selecciona la vista setmanal del menú desplegable de la barra d'eines superior;

• fes clic amb el botó esquerre sobre la cita que vols reprogramar (o amb el dit, si utilitzes un dispositiu de pantalla tàctil) i deixa'l clicat;

• reprograma la cita per al nou dia.

Tingues en compte: la vista setmanal de l'agenda no permet utilitzar la funció «Tallar» per moure la cita. L'única forma de moure-la és arrossegar la cita entre les columnes (has d'arrossegar i deixar anar).

Reprogramar la cita per a una data posterior

Si, desitges canviar una cita a un període posterior a la setmana actual, el procediment és el següent:

• des de l'Agenda, fes clic sobre la cita que vols reprogramar;

• fes clic al botó «Tallar» de la part inferior de la pestanya (la cita es tornarà transparent amb les vores i el text vermell);

• escull la nova data per a la qual vols reprogramar la cita;

• fes clic al botó «OK» de la barra vermella a la part inferior de l'agenda;

• introdueix l'hora de la cita i fes clic a «Confirmar»;

La cita serà visible de forma immediata a l'agenda amb la nova data i hora.

Per què no puc reprogramar una cita?

Hi pot haver diverses raons per les quals el saló no pot tornar a programar una cita. Aquí hi ha alguns exemples:

• el dia o l'hora en què desitges canviar la cita no està actiu (per exemple, els dies de tancament o els descansos durant el dia, en el cas d'horaris partits);

• el treballador a qui s'està reprogramant la reserva no realitza el servei sol·licitat.

A més, en alguns casos, el botó «Tallar» de la cita pot estar en gris i inactiu, per la qual cosa no serà possible realitzar el canvi. Això succeeix quan la sol·licitud de canvi no respecta el termini de la política de cancel·lació del saló. En aquests casos, tens les següents solucions:

• eliminar la cita i crear una nova en la data desitjada;

• posar-se en contacte amb l'equip d'Atenció al Client per cancel·lar la compra i procedir al reemborsament del client.

Sempre és possible actualitzar les polítiques de cancel·lació i programació posant-se en contacte amb l'equip d'Atenció al Client.