Com edito els permissos?
Actualitzat fa més d’una setmana

Amb Treatwell Pro és possible crear accessos personalitzats en el sistema de gestió pels treballadors i col·laboradors, en funció de l'activitat que realitzin al saló. A part del propietari, també es poden crear accessos per altres rols, només s'haurà de crear un perfil amb les credencials i permisos diferents. Cada perfil correspon a una funció específica, vinculada al rol escollit.

Els principals perfils d'usuari que es poden crear amb accessos personalitzats són els següents:

• Propietari

• Recepcionista

• Treballador

• Comptable

• Administrador amb permisos reduïts

La divisió de funcions s'ha estructurat per tal d'identificar grups d'accions segons les necessitats de l'empresa. Els noms utilitzats són indicatius del tipus d'accés, però no necessàriament han de correspondre amb el rol que s'exerceix a l'empresa (ex. és possible assignar a un treballador el rol de «Recepcionista» per tal que pugui canviar les cites de l'Agenda o consultar una cita).

Els permisos per a cada rol

Els permisos poden variar segons el perfil d'usuari escollit:

Propietari

Té accés complet al sistema de gestió i a totes les seves funcionalitats.

Recepcionista

Té accés a quasi totes les funcionalitats de Treatwell Pro, però NO POT

• Consultar les seccions de Perfil i Gestor

• Modificar les cites després de fer el registre

• Eliminar productes del magatzem

• Revertir el registre de les cites

• Eliminar els rebuts

• Consultar les dades dels rebuts emesos a la secció de «Caixa»

• Autoritzar reemborsaments

Treballador

El perfil del «Treballador» pot:

• Consultar l'agenda

• Llegir la informació i les notes de les cites

Amb el perfil del Treballador NO ES POT crear, editar o eliminar una cita.

Comptable

Amb el perfil de «comptable» pots:

• Accedir al Magatzem (en mode lectura, sense la possibilitat d'editar les dades existents)

• Consultar la llista de productes i comandes

• Gestionar la secció de «Calendari de Pagament»

• Accedir als informes (excepte l'informe de clients i l'anàlisi de rendiment)

• Consultar la secció de Perfil (per les factures, rebuts i serveis actius)

• Consultar la secció de Despeses

Administrador amb permisos reduïts

Amb el perfil de l'«administrador amb permisos reduïts» pots:

• Consultar les cites de l'Agenda

• Veure la informació i les notes de les cites

Amb el perfil d'administrador amb permisos reduïts NO POTS afegir, editar o eliminar una reserva.

Com canviar el rol d'un usuari

Per canviar el rol d'un usuari, hauràs d'accedir a l'àrea de «Perfil» des del menú lateral de Treatwell Pro i després anar a la pestanya d'«Usuaris» (la secció de «Perfil» només és visible pels usuaris amb els permisos adequats).

Fes clic a sobre del llapis que hi ha al costat de l'usuari per poder editar. A la finestra d'edició de l'usuari, estableix el rol desitjat del menú desplegable i fes clic al botó blau «Modificar» per guardar els canvis.