Agenda i cites
Cites
Què he de fer si un client no es presenta?
Actualitzat fa més d’una setmana

Sabem que frustrant pot ser que un client no es presenti a la seva cita. En el cas que això passi, l'hauràs d'eliminar de l'Agenda indicant el motiu «El client no ha vingut».

Cites directes

Aquí tens els passos a seguir per eliminar la cita:

1) Ves a l'agenda de Treatwell Pro i fes clic a la cita.

2) Fes clic a la icona vermella de la paperera.

3) Selecciona «El client no ha vingut» dins de la llista de la finestra de cancel·lacions.

Si tens un pla de Treatwell Pro que inclou polítiques de cancel·lació, podràs cobrar al teu client quan no es presenti. Si t'agradaria activar aquesta opció, posa't en contacte amb el departament d'atenció al client.

Si el client que no s'ha presentat al saló fa una nova reserva, apareixerà un missatge vermell al costat del seu nom amb el missatge «No es va presentar a la seva última cita».

Cites en línia

Quan el client reserva la seva cita en línia, hi ha diferents formes d'informar que no s'ha presentat.

Si el client ha prepagat en línia i no es presenta, inseriu una nota al formulari de cita per informar-ho i contacteu amb el nostre servei d'assistència.

Si, en canvi, el client paga al saló, recomanem activar la protecció de cancel·lació, que permetrà cobrar l'import del servei al client. Consulta més informació en aquest article.