Mededelingen
Hoe controleer en opwaardeer ik mijn sms- en e-mailtegoed?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je e-mails of sms-berichten naar jouw klanten wilt verzenden, moet je ervoor zorgen dat je voldoende tegoed hebt. Op Treatwell Pro kun je jouw tegoed in de gaten houden en opwaarderen als je bijna op raakt.

SMS- en e-mailtegoed controleren

Voordat je meer koopt, is het belangrijk om jouw huidige sms- en e-mailtegoed te controleren, dat aangeeft hoeveel berichten je nog beschikbaar heeft.

Ga naar het gedeelte "Marketing" in het hoofdmenu en je ziet uw saldo onder de knop "Nieuwe marketingcampagne maken".

Je sms- en e-mailtegoed opwaarderen

1. Naast de nummers van SMS en e-mails die je beschikbaar hebt, is er een blauwe link "Tegoed opwaarderen". Door erop te klikken, wordt je rechtstreeks naar het gedeelte "Profiel" geleid, waar je nieuwe berichtenpakketten kan kopen. Je kan dezelfde sectie rechtstreeks openen vanuit het zijmenu op Treatwell Pro, door op "Profiel" te klikken.

2. Klik in het profielgedeelte op "Add-ons", waar je de "Koop"-knoppen voor sms- en e-mailpakketten kan vinden.

3. Na het klikken op de knop "Kopen" van het gewenste servicepakket, vink je het aan te schaffen opwaardeerbedrag aan (dit verandert naargelang het aantal sms'jes of e-mails) en klik je op de blauwe knop "Naar afrekenen".

4. Om jouw aankoop af te ronden, kies je een betaalmethode uit de lijst (creditcard, prepaidkaart of PayPal) en ga je verder.