Marketing en communicatie
Online zichtbaarheid
Treatwell klanten kunnen nu direct boeken in Apple Maps
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We zijn verheugd om een spannende nieuwe integratie met Apple aan te kondigen die het boeken van je diensten op Treatwell nog naadlozer maakt voor je klanten. Met de introductie van AppClip kunnen klanten die vertrouwen op Apple Maps om salons te ontdekken nu rechtstreeks afspraken maken via Treatwell, zelfs als ze de Treatwell app niet op hun apparaat hebben geïnstalleerd.

Wat is AppClip?

AppClip is een functie die klanten toegang geeft tot essentiële functionaliteiten van de Treatwell app zonder dat ze deze volledig hoeven te downloaden. Dit betekent dat potentiële klanten die de salons bekijken op Apple Maps direct een afspraak kunnen boeken via Treatwell, wat de toegankelijkheid en het gemak van online boeken vergroot!

Hoe boeken klanten je in Maps?

Als klanten je salon ontdekken op Apple Maps en besluiten om een afspraak te boeken, kunnen ze dat naadloos doen, zonder de Kaarten-app te verlaten.

Het proces is ongelooflijk eenvoudig! AppClip gebruikt een tijdelijke snippet van de Treatwell app om het boekingsproces te vergemakkelijken terwijl de klant nog in Maps is.

Op deze manier kunnen klanten hun boeking vlot en efficiënt afronden zonder de Apple Maps interface te verlaten.