Alle collectiesKalender en afspraken Afspraken
Klanten kunnen offline boekingen beheren via Treatwell
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Offline naar Online Functionaliteit

Als salonpartner is het belangrijk om te weten dat we jouw klanten de optie bieden om hun direct bij jou gemaakte boekingen te beheren via de Treatwell-app. Deze handige functie verbetert de klantbeleving en maakt het gemakkelijker voor hen om met jouw salon te communiceren.

Hoe werkt het?

Wanneer een klant een afspraak direct bij jouw salon boekt, ontvangt hij een e-mail van Treatwell met een link om onze app te downloaden, als hij dit nog niet heeft gedaan. Door op de link te klikken en zijn e-mailadres in te voeren, kan hij zijn offline boekingen binnen de app bekijken. Dit betekent dat, zelfs als hij liever afspraken in persoon of via de telefoon boekt, hij toch kan profiteren van de flexibiliteit om deze afspraken online te beheren, zolang je ze succesvol aan je PRO Kalender hebt toegevoegd.

Wat kunnen klanten doen?

Via de Treatwell-app kunnen klanten hun boekingen bij jouw salon bekijken en beheren. Ze kunnen hun boekingshistorie van het afgelopen jaar zien, waardoor het gemakkelijker wordt om hun favoriete behandelingen opnieuw te boeken. Deze naadloze integratie verbetert niet alleen hun ervaring, maar moedigt ook herhaalboekingen en klantloyaliteit aan.

Voordelen voor jouw salon

Door jouw klanten in staat te stellen om hun offline boekingen via de Treatwell-app te beheren, bied je hen een extra niveau van gemak. Dit kan leiden tot een grotere klanttevredenheid en een soepelere boekingsprocedure, aangezien klanten de autonomie hebben om hun afspraken op hun eigen tijd te beheren. Het helpt ook om administratieve taken voor je personeel te verminderen, omdat klanten wijzigingen in hun boekingen direct via de app kunnen aanbrengen.