Hoe voeg ik een nieuwe gebruiker toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een gebruiker is iedereen die toegang heeft om in te loggen en delen van uw Treatwell Pro te beheren. Naast uw teamleden kunt u bijvoorbeeld ook een salonmanager, receptionist of boekhouder hebben die toegang tot het systeem nodig heeft.

Om een nieuwe gebruiker toe te voegen:

1. Open het hoofdmenu van Treatwell Pro.

2. Ga naar "Profiel" en vervolgens naar het tabblad "Gebruikers".

3. Scroll naar de onderkant van de pagina en klik op "Gebruiker toevoegen".

4. U wordt gevraagd om de namen van de personen, evenals het e-mailadres dat ze zullen gebruiken om in te loggen, en welke rol ze moeten hebben.

5. Klik op "Toevoegen" als u klaar bent.

Wij sturen automatisch een e-mail naar de persoon met de vraag om een wachtwoord aan te maken, en hij/zij kan zich dan meteen aanmelden.