Hoe voeg ik een teamlid toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om klanten in staat te stellen behandelingen te boeken bij een van de medewerkers, is het noodzakelijk dat alle medewerkers aanwezig zijn op Treatwell Pro. Bovendien, door teamleden toe te voegen op het beheersysteem, kunnen klanten hun favoriet kiezen bij het boeken van een behandeling bij hen.

Hoe een nieuw lid toevoegen

Om een nieuw teamlid toe te voegen op het beheersysteem, gaat u eerst naar de rubriek "Personeel" in het zijmenu en klikt u vervolgens op het "+" symbool of de link "Nieuw toevoegen" op de pagina.

Voer in het aan te maken tabblad de volgende gegevens in:

• Persoonlijke gegevens:

• voornaam

• achternaam

• telefoonnummer

• e-mailadres

• Commissies: elk percentage dat aan de werknemer verschuldigd is voor geleverde diensten (Treatwell Pro berekent deze automatisch zodat ze beschikbaar zijn op het einde van de maand en kunnen worden bekeken op het rapport Winstgevendheidsanalyse).

Zodra het formulier is aangemaakt, kunt u het volgende instellen

• de werktijden;

• De vakanties of vrije dagen;

• De diensten die hij/zij kan uitvoeren (aanpassen van roosters, prijzen en de mogelijkheid tot online boeken);

• Hem/haar aanwijzen als 'Receptionist'. Door deze optie te activeren verschijnt de medewerker niet in de agenda maar kan hij/zij toch bepaalde diensten uitvoeren (bv. consultaties). Hij/zij zal verschijnen in de rubriek "Statistieken" van het beheersysteem. Het is ook raadzaam om aan dit profiel een gebruiker te koppelen

Zodra het profiel is aangemaakt, wordt de kolom gewijd aan het nieuwe lid zichtbaar in de Agenda van de beheersoftware.

Let op: de weergave van de kolommen van de medewerkers in de agenda kan verschillen afhankelijk van het gebruikte apparaat en de grootte van het scherm: als u bijvoorbeeld de Treatwell Pro app gebruikt op een smartphone van ongeveer 6 inch in portrait, worden er 2 kolommen getoond, terwijl als u het apparaat horizontaal houdt, er 4 te zien zijn. Op het grotere scherm van een tablet of pc is het aantal kolommen dat zichtbaar is op één scherm echter groter. In ieder geval kunt u door alle kolommen van de medewerkers in de agenda navigeren met behulp van de pijltjes op de bovenste balk, naast het bliksemschichtpictogram van de Promo Flash.