Teamleden en openingstijden
Gebruikers en rechten
Gebruikers en teamleden: Wat is het verschil?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Of het nu gaat om het verlenen van diensten en behandelingen of het beheren van de bedrijfsadministratie, iedereen speelt een rol in de goede werking van uw bedrijf. Het is belangrijk om in Treatwell Pro een onderscheid te maken tussen teamleden en gebruikers om ervoor te zorgen dat iedereen toegang heeft tot de functies van de software die hij of zij nodig heeft, of ze nu in de frontlinie met uw klanten werken of achter de schermen.

Teamleden:

Teamleden zijn de mensen in uw bedrijf die gekwalificeerd zijn om diensten te verlenen aan klanten, zoals stylisten of schoonheidsspecialisten. Bekijk deze artikelen om uw teamleden en hun roosters op te zetten.

Als u wilt dat uw teamleden kunnen inloggen in Treatwell Pro en hun eigen agenda's en roosters kunnen beheren, moet u ook hen als gebruiker aanmaken.

Gebruikers:

Gebruikers kunnen wel of geen interactie hebben met klanten, en ze kunnen in of buiten uw salon werken. Als u een receptionist, boekhouder, supervisor of marketing manager heeft, wilt u waarschijnlijk dat zij toegang hebben tot Treatwell Pro, maar u wilt niet dat klanten een afspraak met hen kunnen boeken. U moet deze mensen toevoegen als gebruikers.

Vergeet niet dat uw bedrijfsgegevens vertrouwelijk zijn. U kunt bepalen wie toegang heeft tot welke delen van uw bedrijf door de rol van een gebruiker in te stellen.