Hoe stel ik de werktijden van teamleden in?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In Treatwell Pro is het mogelijk om verschillende werktijden in te stellen voor individuele teamleden. Op die manier klanten die de app of widget gebruiken om een dienst te reserveren zien alleen de werktijden van de teamleden die eraan toegewezen zijn. Dit is de meest efficiënte manier om personeelsdiensten in te plannen en om afspraken beter te beheren.

Om werkdiensten in het managementsysteem te organiseren, moet je het gedeelte "Teamleden en kamers" van het zijmenu openen. Door op de naam van een teamlid in de lijst te klikken, zie je het "Rotas" vak waar je aanpassingen kunt maken.

Door op de " "Beheer" knop in het vak "Rotas" te klikken, opent het scherm voor het wijzigen van het rooster van het teamlid. Hier kun je de volgende gegevens instellen:

• dagen van de week waarop het teamlid werkt (door de gewenste dagen aan te vinken);

• shift begin- en eindtijden (aan te geven per werkdag);

• eventuele pauzes gedurende de dag.

Na het invoeren van de vereiste gegevens, is het mogelijk om de "Stel elke maand in" tab te wijzigen. Met deze optie is het mogelijk om te beslissen of hetzelfde rooster voor het hele jaar op een teamlid moet worden toegepast of dat het van maand tot maand moet worden bepaald.

Het wordt aangeraden om diensten ruim van tevoren in te stellen op, zodat de agenda al is ingesteld om toekomstige afspraken correct toe te voegen.

Zodra alle vereiste informatie is ingevoerd, klik op "Voltooi en bewaar" om het rooster van de werknemer te activeren.