Ves al contingut principal
Totes les col·leccionsAgenda i citesCites
Els clients ara poden gestionar les reserves offline a través de Treatwell
Els clients ara poden gestionar les reserves offline a través de Treatwell
S
Escrit per Sara Lindgren
Actualitzat fa més d’una setmana

La Funció Offline a Online

Com a soci del saló, és important saber que oferim als teus clients l'opció de gestionar les seves reserves realitzades directament amb tu a través de l'app de Treatwell. Aquesta funcionalitat convenient millora l'experiència del client i facilita la seva interacció amb el teu saló.

Com Funciona?

Quan un client reserva una cita directament al teu saló, rebrà un correu electrònic de Treatwell amb un enllaç per descarregar la nostra app, si encara no ho ha fet. En fer clic en l'enllaç i introduir la seva adreça de correu electrònic, podrà accedir a les seves reserves offline dins de l'app. Això significa que, fins i tot si prefereixen fer les reserves en persona o per telèfon, encara poden beneficiar-se de la flexibilitat de gestionar aquestes reserves en línia, sempre que les hagis afegit amb èxit al teu Calendari PRO.

Què Poden Fer els Clients?

A través de l'app de Treatwell, els clients poden veure i gestionar les seves reserves amb el teu saló. Poden consultar el seu historial de reserves de l'últim any, facilitant la re-reserva dels seus tractaments favorits amb tu. Aquesta integració fluïda no només millora la seva experiència, sinó que també fomenta les reserves repetides i la fidelització del client.

Beneficis per al Teu Saló

En permetre que els teus clients gestionin les seves reserves offline a través de l'app de Treatwell, els ofereixes un nivell addicional de comoditat. Això pot conduir a una major satisfacció del client i a un procés de reserva més fluid, ja que els clients tenen l'autonomia per gestionar les seves cites a la seva conveniència. També ajuda a reduir les tasques administratives per al teu personal, ja que els clients poden fer ajustos a les seves reserves directament a través de l'app.