Fotografia
Com enviar les foto del teu saló a Treatwell
Actualitzat fa més d’una setmana

Una foto de qualitat, que destaqui la bellesa, el confort i la professionalitat del teu saló, és la millor manera de captar de forma immediata l'atenció de clients potencials. De fet, les imatges que decideixis publicar a la pàgina web de Treatwell seran la teva carta de presentació per guanyar de forma instantània visibilitat i augmentar les reserves.

No necessites ser un fotògraf professional per aconseguir imatges que ressaltin el teu negoci, però una preparació curosa millorarà el resultat final, fent que la pàgina del teu saló encara sigui més atractiva.

Per ajudar-te, hem elaborat una guia detallada i fàcil de llegir per tu, la qual pots descarregar gratis en format PDF fent clic al document adjunt a l'enllaç que hi ha al final. A dins, hi trobaràs consells útils de com preparar l'espai de treball abans de la sessió, els requisits tècnics dels dispositius utilitzats, algunes instruccions de com fer fotos de forma correcta i el que no fer. Al final de la guia, també tindràs suggeriments per editar i preparar els fitxers per ser pujats per tal que tinguin el format, mida i resolució ideals per poder pujar-los a la teva pàgina.

Per enviar fotos a Treatwell, hauràs de seguir els següents passos:

• ves a la pàgina www.wetransfer.com (no cal registrar-se)

• fes clic a «Upload files» per pujar les fotos, seleccionant-les des del teu PC o des del telèfon mòbil (també és possible pujar una carpeta amb totes les fotos dins)

• En el camp «Email to» posa content@treatwell.com.

• Introdueix el teu correu electrònic en el camp «Your email».

• Fes clic al botó de «Transfer» per enviar les fotos.

Rebràs una notificació al teu correu tan aviat com hàgim rebut i descarregat les imatges. Les fotos s'afegiran al teu perfil en un període de 48 hores després de la recepció.