Com puc establir l'horari dels professionals?
Actualitzat fa més d’una setmana

A Treatwell Pro pots establir diferents torns de treball per a cada professional. D'aquesta forma, els clients que utilitzin l'aplicació o el widget per reservar un servei, només veuran les hores disponibles de cada treballador. Aquesta és la forma més eficaç d'organitzar els torns de treball i de gestionar les reserves.

Per organitzar els torns de treball en el sistema de gestió, primer has d'accedir a la secció del menú lateral «Personal i habitacions». Fent clic a sobre del nom d'un dels professionals de la llista, veuràs el requadre «Horaris» que et permetrà fer les modificacions pertinents.

Si fas clic al botó «Gestionar» en el requadre dels «Torns», apareixerà la pestanya per modificar l'horari del treballador. Aquí podràs indicar la següent informació:

• Els dies de la setmana en els quals treballa el professional (hauràs de seleccionar els dies desitjats);

• L'inici i el final del torn (ho hauràs de configurar per a cada dia hàbil);

• Les pauses durant del dia.

Un cop hagis indicat la informació desitjada, podràs configurar la pestanya «Definir torns cada mes». Amb aquesta opció, podràs decidir si els torns del treballador són els mateixos durant un any sencer o si canvien cada mes.

Et recomanem establir els torns per avançat per tal que les cites entrin a l'agenda de forma correcta.

Un cop hagis indicat tota la informació, fes clic a «Acabar i guardar» per activar l'horari del treballador.