Màrqueting i comunicacions
Visibilitat online
Com comparteixo l'enllaç de reserves per incrementar les reserves en línia?
Com comparteixo l'enllaç de reserves per incrementar les reserves en línia?
V
Escrit per Victor
Actualitzat fa més d’una setmana

Per trobar l'enllaç per a les reserves en línia, només has d'anar a la secció de «Perfil» del menú lateral i després a la pestanya «Perfil Online».

Des d'aquesta secció pots:

• Afegir un widget a totes les xarxes socials, per tal que els clients puguin reservar directament des de Facebook, Messenger o Instagram;

• Copiar l'enllaç de la reserva, per poder-lo compartir al xat, a les xarxes socials, a l'email o a la pàgina web, per poder rebre reserves lliures de comissions des de l'aplicació o el widget.

El widget per a les xarxes socials

Amb el widget, els clients poden reservar amb un sol clic des del perfil del saló de Facebook, Instagram o Messenger.

A la secció de «Perfil» del menú, a la pestanya de «Perfil online», veuràs la secció «Social» que et permet vincular els comptes de les xarxes socials. Si fas clic a «Connectar», podràs introduir les dades per accedir a Facebook, Instagram o Messenger. Hauràs de seguir tots els passos que et demana per completar la configuració.

Un cop els comptes s'hagin vinculat de forma correcta, apareixerà el missatge «Inici de sessió realitzat amb èxit» i s'activarà el botó de «Desconectar», que et permetrà treure el widget de les xarxes en un futur.

Després de completar la configuració, els clients veuran el botó «Reserva ara» al perfil de les xarxes socials del saló. Aquest redirigirà automàticament a la pàgina de reserves de Treatwell.

Enllaç de reserves

També a l'àrea de «Perfil» del menú de Treatwell Pro, a la pestanya «Perfil online», l'enllaç de reserves estarà disponible i es podrà copiar i compartir a les xarxes socials o altres canals. Es podrà afegir a la pàgina web del teu saló, a la signatura del correu o a les comunicacions per SMS. Només l'hauràs de copiar clicant a «Copiar» i enganxar-lo a on més desitgis.