Klanten
De klantenlijst downloaden
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We begrijpen hoe belangrijk het is om toegang te hebben tot je klantenlijst om verschillende zakelijke redenen. Daarom hebben we het voor jou eenvoudig gemaakt om een kopie van je klantenlijst rechtstreeks vanuit Treatwell PRO te downloaden.

Belangrijke opmerkingen:

Houd er rekening mee dat alleen gebruikers met eigenaarstoegang tot de Treatwell PRO software de cliëntenlijst kunnen exporteren. Als je geen eigenaarstoegang hebt, zie je de knop Exporteren niet.

Je klantenlijst downloaden

1. Toegang tot de klantenlijst

2. Onderaan de lijstweergave aan de linkerkant vind je de knop "Exporteren als…".

3. Selecteer het gewenste formaat & klik op de knop Exporteren om het proces te starten.

4. Er verschijnt een pop-upbericht waarin wordt bevestigd dat het rapport is gegenereerd en verzonden naar het e-mailadres van de eigenaar dat is gekoppeld aan het Treatwell PRO-account.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je gemakkelijk een kopie van je klantenlijst downloaden van Treatwell PRO en de gegevens gebruiken voor je zakelijke behoeften.