Accountverificatie op Stripe
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Treatwell werkt er voortdurend aan om haar diensten veiliger te maken, zowel voor klant- en partnergegevens als voor inkomende en uitgaande betalingen via onze platforms. Dankzij een recente samenwerking met Stripe, een toonaangevend bedrijf voor online betalingen, is er een extra beschermingslaag gekomen tegen identiteitsdiefstal, fraude en andere kwaadwillige activiteiten.

Om gebruik te kunnen blijven maken van de service, moet je daarom je identiteit verifiëren aan de hand van een paar eenvoudige stappen:

Klik eerst op de knop 'Verifieer mijn identiteit nu" in het pop-upvenster dat in het beheersysteem verschijnt. Je wordt dan doorgestuurd naar de Stripe-site om je gegevens te registreren;

Geef op de registratiepagina je bedrijfstype aan en klik op "Doorgaan";

Het volgende scherm bevat een formulier dat moet worden ingevuld (elk veld is verplicht en noodzakelijk om verder te gaan). Zodra je alle vereiste informatie hebt ingevoerd, klik je op 'Ga verder'.

Bij de laatste stap wordt alle eerder ingevoerde informatie weergegeven. Als er fouten in de ingevoerde gegevens zitten, kunnen deze vóór de bevestiging worden gecorrigeerd door op het potloodpictogram in de twee vakjes te klikken.

Als de gegevens correct zijn, klik je op de knop "Agree & Submit" om de verificatie te bevestigen en af te ronden.

Let op: Als je tijdens de procedure niet alle informatie beschikbaar hebt, kun je op de knop 'Opslaan voor later' klikken en de controle op een later tijdstip voltooien. Reeds ingevoerde informatie wordt automatisch opgeslagen.