Accountinstellingen en bedrijfsinformatie
Zakelijke informatie
Van UALA tot Treatwell: welke wijzigingen moet jij weten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Vanaf 31 juli 2023 zal de boekingsdienst van UALA volledig geïntegreerd zijn met Treatwell. Dit is de laatste stap van het fusieproces tussen de twee platforms die vorig jaar zijn gestart. Deze unie werd besloten om onze diensten te verbeteren en jou een nog effectievere salon management ervaring te garanderen.

Wat verandert er voor uw salon?

Jouw salon staat al op het Treatwell platform, zowel op de app als op de website. Dit betekent dat je geen actie hoeft te ondernemen en dat je onmiddellijk kunt rekenen op grotere zichtbaarheid. Treatwell is gevestigd in verschillende Europese markten met een grote gebruikersbasis en duizenden maandelijkse reserveringen via apps, widgets en het webportaal.

Welke wijzigingen voor klanten?

Er zullen ook geen wijzigingen voor klanten zijn met behulp van de service. Hoewel niet langer actief is voor boekingen, zal de UALA marktplaats nog steeds beschikbaar zijn. Gebruikers worden automatisch doorgestuurd naar de Treatwell app of website bij boeking.

Wat gebeurt er met de salonbeoordelingen?

De 50 meest recente beoordelingen van jouw salon zijn doorgestuurd naar Treatwell, omdat er maar 50 beoordelingen worden weergegeven op ons platform. Het is echter mogelijk om een onbeperkt aantal van hen van klanten te ontvangen.

Wat verandert er voor factureren?

Het factureringsproces met het Treatwell is eenvoudiger en gestroomlijnd. Zodra alle reserveringen met UALA zijn voltooid, , via gemakkelijk te lezen maandelijkse facturen.

Hoe je om hulp kunt vragen

Heb jij vragen of bedenkingen over de overstap van UALA naar Treatwell, dan kan jij contact opnemen met ons supportteam of jouw accountmanager.