Hoe een ontvangstbewijs te verwijderen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het verwijderen van een betaalbewijs is alleen mogelijk met behulp van de Treatwell Pro app en niet van de webpagina via browser (Chrome, Safari of Firefox).

Hoe een uitgegeven bon op dezelfde dag te annuleren

Om een ontvangstbewijs op Treatwell Pro te annuleren, moet je eerst het gedeelte "Contant" openen in het zijmenu en klikken op het tabblad "Ontvangstbewijs uitgegeven" in de linkerkolom. Het beheersysteem zal om inloggegevens vragen om er zeker van te zijn dat alleen gebruikers met toegang van de eigenaar ontvangstbewijzen kunnen annuleren.

Eenmaal ingelogd, selecteer het ontvangstbewijs uit de lijst en klik op de knop 'Annuleren' linksonder.

Zodra het ontvangstbewijs is verwijderd, blijft de afspraak groen in de agenda. Daarna moet je de check-out handmatig voltooien door op het blauwe icoon met de pijl rechts onderaan te klikken.

Dan wordt de afspraak grijs.

Let op: het is alleen mogelijk om het laatst uitgegeven ontvangstbewijs op dezelfde dag te verwijderen. Het is echter niet mogelijk om eerder uitgegeven ontvangsten te verwijderen.