LGBTQIA+ vriendelijke badge: hoe krijg je het
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Treatwell gelooft sterk in het belang van inclusiviteit daarom hebben we besloten een initiatief te lanceren om de LGBTQIA+ gemeenschapte ondersteunen, om verscheidenheid te omarmen en te vieren. Door onze verbintenis te ondertekenen krijg je eenn "LGBTQIA+ vriendelijk" badge om te tonen op jouw profiel - een concrete manier om actief deel te nemen aan de strijd tegen vooroordelen en stereotypen.

Deze verbintenis wordt in de maand Pride gelanceerd, maar we zouden graag zien dat de beginselen ervan veel verder gaan. De badge is slechts een eenvoudige "badge" op jouw boekingspagina - het vertegenwoordigt een eerste stap die je kunt combineren met concrete acties om opnieuw te bevestigen dat jij de rechten van iedereen wilt respecteren, ongeacht geslacht.

Hier zijn enkele ideeën:

• train (en informeer) personeel over kwesties die verband houden met diversiteit en integratie;

• moedig klanten aan om hun ervaringen door middel van beoordelingen te delen;

• Voer dagelijkse acties uit naar en maak de omgeving gastvrij voor iedereen.

Hoe de badge aan te vragen

Als u al een Behandeling partner bent, kunt u aanvragen op de badge door deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Klik op de knop "Badge" van deze link om onze verbintenis te lezen;

2. Voer de naam, e-mailadres en adres van jouw salon in en klik tot slot op de "Accepteerknop om deel te nemen aan het initiatief.

Zodra we je acceptatie hebben ontvangen, zullen we de LGBTQIA+ vriendelijke badge op jouw salonprofiel publiceren. Het is zichtbaar in zowel de app als de webversie van het Treatwell.