Kas en betalingen
De behandeling werd tegen een andere prijs verstrekt. Wat moet ik doen?
De behandeling werd tegen een andere prijs verstrekt. Wat moet ik doen?
Ilaria Montrone avatar
Geschreven door Ilaria Montrone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Soms kan het gebeuren dat u een behandeling geeft tegen een andere prijs dan waarvoor die geboekt is, bijvoorbeeld als de klant niet alle behandelingen heeft gekregen. In dat geval passen we graag de commissies aan om de uiteindelijke prijs weer te geven. Het enige wat u hoeft te doen is deze eenvoudige stappen volgen om de prijs aan de kassa te wijzigen.

Betalen bij locatie boekingen

1) Ga naar de "Kalender" in Treatwell Pro, waar u op de afsprakenkaart voor de betreffende klant moet klikken.

2) Selecteer onderaan de kaart de blauwe knop om te bevestigen dat de cliënt is aangekomen voor zijn afspraak.

3) Als u de cliënt heeft ingecheckt voor zijn afspraak en u heeft uw dienst geleverd, ziet u de blauwe knop veranderen in een credit card icoon.

4) Als u op dit creditcard-icoontje klikt, komt u in het gedeelte "Kassa" van Treatwell Pro terecht, waar u de prijs van de behandelingen kunt wijzigen of niet-geleverde behandelingen kunt verwijderen.

5) Wanneer u de prijzen heeft aangepast, kunt u op "Voltooien" klikken om de afspraak af te rekenen.

Deze boeking zal nu in uw rapporten verschijnen met een correcte prijs. U zult contact met ons moeten opnemen om de commissies aan te passen.

Vooruitbetaalde boekingen

In het geval dat de boeking vooraf is betaald op Treatwell of via uw boekingswidget, dient u contact op te nemen met ons Customer Experience Team om de klant gedeeltelijk terug te betalen.

In beide bovenstaande gevallen zal ons financiële team de commissies voor de boeking handmatig moeten aanpassen, dus vergeet niet om contact met ons op te nemen.