Hoe verkoop ik producten en behandelingen aan inloopklanten?
Hoe verkoop ik producten en behandelingen aan inloopklanten?
Ilaria Montrone avatar
Geschreven door Ilaria Montrone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

We weten dat er momenten kunnen zijn dat een klant een product of behandeling wil kopen zonder te reserveren. Daarom stelt Treatwell Pro je in staat om deze transacties bij te houden door je de mogelijkheid te geven om bonnen, facturen en offertes uit te geven.

Om een product of dienst te verkopen zonder een boeking, hoef je alleen deze stappen te volgen:

1. Ga naar het gebied "Cash" in het hoofdmenu. Klik vervolgens op de knop "+" naast de zoekbalk van de klant of op de link "Een nieuwe maken" in het midden van de pagina.

2. In het venster "Klant toevoegen" kun je ofwel zoeken naar de naam van een klant die al in jouw klantenlijst is geregistreerd, of een meer algemene transactie maken door te kiezen uit de vier categorieën: Man, Vrouw, Kind of Walk-in.

3. Op de volgende pagina kan je de details van de transactie invullen, inclusief de aangekochte behandelingen of producten en het teamlid dat bij de transactie/behandeling betrokken is. Aan de rechterkant van de pagina zie je het subtotaal, eventuele toegepaste kortingen en eventuele actieve acties.

4. Ten slotte moet je de gewenste betalingsmethode van de klant kiezen en op de blauwe knop "Voltooien" klikken. Afhankelijk van de behoeften van jouw klant, kan je een factuur uitgeven in plaats van een ontvangstbewijs, het ontvangstbewijs downloaden en verzenden via e-mail en/of afdrukken.

De bon wordt in het systeem opgeslagen en kan op elk moment worden bekeken door naar het gedeelte "Cash" te gaan en vervolgens naar het tabblad 'Uitgegeven bonnen' aan de linkerkant.