Statistieken en rapporten
Hoe exporteer ik de opbrengsten van de salon?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Treatwell Pro beschikt over de handige functie om uw rapport over de opbrengsten van uw salon te exporteren in CSV-formaat; het gedownloade bestand kan dan ofwel worden opgeslagen op uw computer of via e-mail naar uw boekhouder worden gestuurd, indien nodig. Met behulp van de beschikbare filters is het ook mogelijk om de tijdsperiode te kiezen (van... tot...) en het type behandeling dat moet worden geanalyseerd.

Om de gegevens te exporteren, gaat u naar het menu, zoekt u de rubriek "Beheer" en klikt u op de subrubriek "Salonopbrengsten".

Op de geopende pagina kan men, zoals gezegd, de periode kiezen, filteren op een bepaalde sector en de weergegeven kolommen aanpassen, bijvoorbeeld door een kolom toe te voegen voor de BTW, het soort klant, de gemiddelde kostprijs, enz.

Als u tevreden bent, klikt u op de knop "CSV exporteren" om de gegevens te exporteren. Het bestand wordt rechtstreeks naar uw computer of mobiele apparaat gedownload.