Kalender en afspraken
Kalender
Hoe kan ik mijn agenda en afspraken afdrukken of exporteren?
Hoe kan ik mijn agenda en afspraken afdrukken of exporteren?
Ilaria Montrone avatar
Geschreven door Ilaria Montrone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het geval u ooit een hard copy van uw agenda nodig heeft, kunt u met Treatwell Pro uw agenda, of de afsprakenkaarten van uw keuze, exporteren en afdrukken. In deze gids zien we:

1. Hoe u de afsprakenagenda afdrukt

2. Hoe een afspraakkaart afdrukken

Hoe de afsprakenagenda afdrukken

Om de afsprakenkalender naar PDF te exporteren of af te drukken, klikt u eerst op het klembord-icoontje rechtsboven in de kalender.

In het venster "Bezetting" dat zich opent, vindt u de knop "Afdrukken" in de rechterbovenhoek.

De volgende pagina die u ziet geeft u opties om de lijst af te drukken en te exporteren naar PDF formaat. Het scherm kan variëren afhankelijk van het besturingssysteem, de browser en het type printer dat u hebt, maar het zou er ongeveer zo uit moeten zien:

Als u de agenda voor meer dan één dag moet afdrukken, kunt u hetzelfde proces herhalen na het kiezen van een andere datum in de kalenderweergave.

Hoe een afsprakenkaart afdrukken

U kunt één of meer afspraakkaarten exporteren of afdrukken door de volgende stappen te volgen:

1. Klik op een afspraak in de agenda om deze te openen;

2. Klik op de knop "Afdrukken" onderin het venster.

Er verschijnt een soortgelijk venster met de opties om het document af te drukken of te exporteren naar PDF formaat:

Daarna herhaalt u dezelfde stappen voor elke afspraakkaart die u wilt afdrukken.