Alle collectiesKalender en afspraken Kalender
Hoe je de agenda kunt navigeren
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De Kalender op Treatwell Pro heeft twee weergavemodi:

• Swipe Kalender

• Maandelijkse Kalender

Je kunt de weergavemodus eenvoudig wijzigen door naar "Profiel" en vervolgens "Instellingen". Je kunt de datum vervolgens wijzigen door naar de linkerbovenhoek van de Kalender te gaan.

Swipe Kalender

Met deze weergavemodus kun je op de pijlen klikken om door de maand te bladeren en een datum te selecteren, zowel in het verleden als in de toekomst. De Kalender toont dan je afspraken voor die specifieke dag.

Door op 'Vandaag' te klikken, kun je terugkeren naar de Kalender van de huidige dag.

Maandelijkse Kalender

Met de maandmodus toont het klikken op de datum in de linkerbovenhoek het gehele kalender venster van de maand. Je kunt dan selecteren welke dag je wilt weergeven. Je kunt de pijlen gebruiken om heen en weer door de maanden te navigeren, zodat je eerdere en toekomstige afspraken kunt raadplegen.

Beide kalenders stellen je in staat om door afspraken te bladeren en snelle wijzigingen aan te brengen in de boekingen die in de kalender voor de komende dagen zijn vastgelegd. Het is echter niet mogelijk om informatie over afspraken van vorige dagen te wijzigen.