Kortingskaarten: alles wat u moet weten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met kortingskaarten kun je bepaalde klanten van je keuze een exclusieve traktatie schenken om hen te bedanken voor hun loyaliteit of om hen aan te moedigen om bij je te boeken. In tegenstelling tot de "algemene korting"-actie, zijn kortingskaarten niet zichtbaar op de marktplaats, dus je kunt de klanten kiezen waarvan je wilt profiteren.

Een kortingskaart maken

Om een kortingskaart aan te maken, ga je eerst naar het gedeelte "Promoties" in het hoofdmenu en selecteer je het pictogram "+" om een nieuwe promotie aan te maken. Kies "Kortingskaart" uit de selectie van promoties die verschijnen. Je moet dan de volgende informatie invullen om de kortingskaart te maken en aan te passen:

• Naam kortingskaart: je moet een naam kiezen voor je kortingskaart, dit kan te maken hebben met klanten voor wie je de kaart wilt hebben.

• Type en waarde: je kunt de services en producten kiezen die je wilt hebben geldig voor en het percentage of het bedrag van de korting dat je wilt aanbieden.

• Activering: Selecteer vanaf wanneer en hoe lang je de kaart actief wilt hebben.

• Geldigheid: Bepaal op welke dagen de kaart geldig moet zijn en of je wilt dat deze een vervaldatum heeft.

Hoe koppelt u de kortingskaart aan een klant

Als je de kortingskaart wilt toepassen op een specifieke klant, hoef je alleen deze eenvoudige stappen te volgen:

1. Ga naar het gedeelte "Contant" en selecteer de klant die je van de korting wilt profiteren.

2. Nadat je op de betreffende klant hebt geklikt, druk je op de knop "Abonnementen en promo".

3. Klik op het "+" icoon en kies de "Kortingskaart" uit de lijst.

4. Selecteer "Activeren" en de kortingskaart wordt actief voor die klant.