Hoe verwijder ik een teamlid?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Zoals elk bedrijf kan jou team te maken krijgen met tegenslagen, ontslag en ontslagen. Wanneer deze dingen gebeuren, is het belangrijk om je Treatwell Pro bij te werken door medewerkers te verwijderen die geen deel meer uitmaken van je team, om ervoor te zorgen dat klanten ze niet langer kunnen boeken.

Om een ​​teamlid te verwijderen, ga je eerst naar het gedeelte "Teamleden en kamers" in het hoofdmenu en klik je vervolgens op de naam van het teamlid.

Linksboven op de pagina van de medewerker staat de rode knop "Verwijderen". Klik erop om je beslissing te bevestigen en het teamlid te verwijderen.

Let op: Voordat je een teamlid verwijdert, noteer je alle afspraken die al met die specifieke medewerker zijn geboekt en zorg je ervoor dat je deze opnieuw toewijst aan een ander actief teamlid, zodat de boeking niet verloren gaat.