Kas en betalingen
Hoe kan ik facturen uploaden voor mijn aankopen in de salon?
Hoe kan ik facturen uploaden voor mijn aankopen in de salon?
Ilaria Montrone avatar
Geschreven door Ilaria Montrone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als ondernemer zult u soms producten of apparatuur moeten aanschaffen buiten Treatwell Pro om. U kunt de facturen voor deze aankopen echter uploaden naar het systeem, zodat u alle zakelijke transacties van uw salon op één plek bijhoudt.

Om een factuur te uploaden, gaat u in het hoofdmenu naar het gedeelte "Uitgaven". Klik vervolgens op de knop "+" of op de knop "Een nieuwe maken" in het midden van de pagina.

Op de volgende pagina vult u de gegevens van de factuur in. Als de leverancier nog niet bestaat in het systeem, wordt u gevraagd om zijn adres en contactgegevens toe te voegen.

Zodra de leverancier is aangemaakt, kunt u de gegevens van de gekochte producten, de kosten ervan, de datum van afgifte van de factuur en de betalingsmethode toevoegen.