Hoe pas ik een promotie toe op een klant?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Cliënten die een promo hebben gekocht of die een behandelvoucher cadeau hebben gekregen, kunnen deze na hun afspraak direct in de salon verzilveren.

Treatwell maakt het namelijk mogelijk om de promotie aan de klant te koppelen via een unieke code die aan de promotie zelf is gekoppeld (de zogenaamde inwisselcode).

Dankzij dit systeem koppelt de software de promotie aan de klant en wordt deze automatisch toegepast wanneer de klant voor zijn afspraak betaalt.

Om de klant de promotie te laten verzilveren en het voordeel aan de persoon te koppelen, moet u eerst naar de "Klantenlijst" gaan in het zijmenu en, eenmaal daar, de klant opzoeken in de lijst (of een nieuwe klant aanmaken, als er nog geen is geregistreerd).

In de klantenkaart staat rechts een pictogram in de vorm van een etiket: klik erop en typ de inwisselcode van de promotie in het daarvoor bestemde vak.

Om te controleren of de promotie correct is ingevoerd, klikt u op de tab "Promo". Alle aanbiedingen die bij de klant horen zijn daar zichtbaar.