Hoe kan ik de gegevens van mijn locatie bijwerken?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de loop van de levenscyclus van uw zaak kan het gebeuren dat u de gegevens van uw zaak moet bijwerken. Of het nu gaat om het veranderen van de naam van je salon of het bijwerken van het adres, het enige wat je hoeft te doen is contact met ons opnemen en wij regelen het voor je.

Hier zijn enkele van de details die we voor u kunnen wijzigen:

• Locatie naam: De naam van uw locatie die verschijnt op Treatwell marktplaats.

• Korte naam: Dit is de naam die klanten te zien krijgen in de automatische sms'jes die ze van jou krijgen over hun afspraken. Als je dit instelt, zal de klant de SMS met deze naam ontvangen, zo niet, dan zal het hetzelfde zijn als je venue naam.

• Code: Voor multi-salon eigenaren, kunt u een korte code instellen om onderscheid te maken tussen uw locaties bij het gebruik van Treatwell Pro.

• Locatie URL: Dit is de URL die wordt gebruikt om te linken naar je venue op de marktplaats. Het verandert wanneer je venue naam wordt bijgewerkt.

• Aangepaste afzender: Dit is de gepersonaliseerde naam die wordt getoond als afzender voor salon SMS´, zowel automatische als afspraken reminders.

• Adres van de locatie: Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat uw adres up-to-date is, want dit is hoe uw klanten u zullen vinden.