Hoe reset ik mijn inloggegevens?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Hoe log ik in op Treatwell Pro?

Of u nu de Treatwell Pro app gebruikt of op het web bent, uw inloggegevens zullen hetzelfde zijn.

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Als je problemen hebt met inloggen, klik dan op "Wachtwoord vergeten?" (net onder de knop 'Aanmelden'). Wij sturen u dan een e-mail met een link waarmee u uw wachtwoord kunt resetten, zodat u meteen kunt inloggen.

Om het veilig te houden, bent u de enige persoon die dit kan doen en onze supportteams kunnen helaas niet zien wat uw wachtwoorden zijn.

Hoe kan ik het e-mailadres wijzigen dat ik gebruik om in te loggen?

Met Treatwell Pro bent u vrij om het e-mailadres te gebruiken dat voor u het handigst is. Echter, als u eenmaal bent aangemaakt als gebruiker, is het niet mogelijk om het e-mailadres dat aan u is gekoppeld te wijzigen.

Wat u wel kunt doen is een nieuwe gebruiker aanmaken met uw nieuwe e-mailadres. Zolang je dezelfde rol hebt, kun je gewoon verder gaan. Misschien wil je de gebruiker met het oude emailadres ook verwijderen, om alles netjes te houden.