Menu en diensten
Diensten
Hoe wijs ik diensten toe aan teamleden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Uw teamleden kunnen verschillende vaardigheden en specialisaties hebben, wat betekent dat niet alle diensten door iedereen kunnen worden uitgevoerd. Het is belangrijk om diensten toe te wijzen aan teamleden, zodat klanten alleen kunnen boeken bij iemand die gekwalificeerd is om hun behandeling uit te voeren.

Er zijn twee manieren om diensten aan een teamlid toe te wijzen:

1. wijs het teamlid toe aan de dienst vanuit het "Menu" gedeelte

2. wijs de dienst toe aan het teamlid vanuit de "Teamleden en kamers" sectie

Hoe wijs je teamleden toe aan een dienst

Ga eerst naar de "Menu" sectie en volg deze eenvoudige stappen:

1. Kies een behandeling uit de lijst van diensten op uw menu (of voeg een nieuwe toe als deze er nog niet is)

2. Ga in het volgende scherm naar het vakje "Welke teamleden kunnen afspraken maken voor deze dienst?"

3. Klik op de knop naast de teamleden die die dienst kunnen uitvoeren.

De wijzigingen worden automatisch opgeslagen en klanten zullen de naam van de medewerker zien op het moment van boeken.

Hoe wijs je een dienst toe aan een teamlid

Een andere manier om diensten toe te wijzen aan een teamlid is door te klikken op het gedeelte "Teamleden en kamers" van Treatwell Pro. Volg vervolgens deze eenvoudige stappen:

1. Kies het teamlid uit de lijst

2. Zoek op het tabblad van het teamlid naar het vakje "Actieve diensten"

3. Klik op het "+" symbool om één of meerdere behandelingen toe te wijzen aan uw teamlid

De wijzigingen worden automatisch opgeslagen en klanten zien de naam van de medewerker op het moment van boeken.