Menu en diensten
Diensten
Hoe stel ik in welke diensten online geboekt kunnen worden?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een klant een behandeling boekt via de Treatwell app, verschijnt de afspraak automatisch in uw Treatwell Pro agenda. Om zoveel mogelijk boekingen binnen te halen, is het belangrijk dat al uw diensten online zichtbaar zijn, zodat uw klanten ze gemakkelijk kunnen vinden in de markt.

Om de diensten te selecteren die worden weergegeven in de Treatwell app en die kunnen worden geboekt door klanten, volgt u deze eenvoudige stappen:

1. Open het hoofdmenu in Treatwell Pro

2. Klik op "Menu"

3. Klik op de dienst die u online boekbaar wilt maken

4. Schakel de schuifregelaar "Online boekbaar" in zodat deze blauw is

5. Klik op "Opslaan" om te bevestigen.