Technische ondersteuning en systeemvereisten
Hoe verander ik de taal van Treatwell Pro?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Treatwell Pro kan in verschillende talen worden gebruikt, afhankelijk van jouw behoeften; het kan met een paar simpele klikken worden gedaan, op een desktop of in de mobiele app.

Ondersteunde talen

De talen die momenteel door Treatwell Pro worden ondersteund zijn:

• Italiaans

• Engels

• Grieks

• Frans

• Spaans

• Catalaans

• Portugees

• Nederlands

• Litouws

Hoe de taal te veranderen

Volg deze eenvoudige stappen om een standaardtaal in te stellen vanuit jouw webbrowser of app:

1. Log in op Treatwell Pro.

2. Open het zijmenu door op de drie lijntjes in de rechterbovenhoek te klikken.

3. Onder aan het menu zie je jouw huidige taalinstelling.

4. Klik op de vlag en selecteer jouw voorkeurstaal uit de lijst.

5. Klik op de blauwe bevestigingsknop om de pagina te vernieuwen.