Hoe pas ik een korting toe bij het afrekenen van een afspraak?
Hoe pas ik een korting toe bij het afrekenen van een afspraak?
Ilaria Montrone avatar
Geschreven door Ilaria Montrone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

¡Korting geven op de prijs van een product en/of behandeling bij de kassa is eenvoudig en geeft u meer flexibiliteit, of u nu een trouwe klant wilt belonen of een negatieve ervaring wilt ombuigen.

Zodra de behandeling heeft plaatsgevonden, gaat u naar de sectie "Kassa" in het hoofdmenu en klikt u op de afspraak die u aan het afrekenen bent.

U komt dan in het betalingsoverzicht, zoals in de afbeelding hieronder. De "Korting" sectie is zichtbaar zowel in de diensten box als in de "aangekochte producten" box (voor het geval u een korting geeft op een specifiek onderdeel van de afspraak).

U kunt de korting toepassen per percentage of per geldwaarde - kies de optie door op de drie puntjes naast het woord "Korting" te klikken.

U kunt ook een korting op de totale afspraakkosten invoeren (in combinatie met de korting die u al op de dienst/het product hebt toegepast of op zichzelf) door het percentage of het bedrag in te voeren dat van het vakje "Subtotaal" moet worden afgetrokken.

Zodra u de korting op de producten/diensten hebt toegepast, selecteert u de gewenste betalingswijze van de klant en klikt u op de knop "Voltooien".