Kalender en afspraken
Afspraken
Hoe kunt u een overzicht van de afspraken downloaden of per e-mail toegestuurd krijgen?
Hoe kunt u een overzicht van de afspraken downloaden of per e-mail toegestuurd krijgen?
Ilaria Montrone avatar
Geschreven door Ilaria Montrone
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om uw administratie te helpen organiseren en uw afspraken bij te houden, kan het handig zijn om een overzicht van uw boekingen te downloaden naar uw computer of per e-mail te ontvangen. U kunt de informatie ook afdrukken of exporteren als PDF-bestand.

Een dagelijkse e-mail met boekingsoverzicht instellen

Klik op uw agenda om het menu aan de rechterkant te openen, klik dan op "Profiel" en dan op "Instellingen".

Het eerste deel dat u ziet is "Voorkeuren": u moet de schuifbalk naast "Dagelijks overzicht van afspraken per e-mail" blauw maken, en het e-mailadres invoeren waar u het overzicht naartoe wilt laten sturen. Klik tenslotte op "Opslaan".

U kunt het e-mailadres waarnaar de samenvatting wordt gestuurd op elk moment bijwerken of de optie uitschakelen door de schuifbalk terug op grijs te zetten.

Hoe kan ik het afsprakenoverzicht handmatig downloaden?

In hetzelfde gedeelte van het "Voorkeuren" menu, ziet u ook een optie om het "Afspraken overzicht te downloaden": dit zal een PDF versie van het overzicht downloaden naar uw toestel ter plaatse, in plaats van het te versturen via e-mail.

Het proces is heel eenvoudig: selecteer de datum waarvoor u het afsprakenoverzicht wilt ontvangen, wacht tot de downloadknop blauw wordt en klik erop. Het bestand wordt dan weergegeven op een andere pagina van uw browser, klaar om te worden gedownload of direct naar de printer te worden gestuurd.