Technische ondersteuning en systeemvereisten
Wat moet ik doen als het internet niet werkt?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als u problemen hebt met het laden van Treatwell Pro, kan er een probleem zijn met uw internetverbinding. Hier zijn enkele dingen die u kunt controleren om weer aan de slag te kunnen.

Herstart uw computer en internet router

Het eerste wat u moet doen is proberen uw router en computer uit te schakelen en opnieuw op te starten. Het kan een paar minuten duren voordat het netwerk weer online is, en dan zou het probleem opgelost moeten zijn.

Controleer of de kabels correct zijn aangesloten

Als u met een Ethernet-kabel op het internet bent aangesloten, controleer dan of de kabel zelf goed is aangesloten en werkt. U kunt een andere kabel of een andere Ethernetpoort op de router proberen (er zijn er meestal 4 of 5 aan de achterkant van het apparaat).

Controleer of de lampjes op de router groen zijn (of de kleur van uw model wanneer de diensten werken), vooral de lampjes voor de gegevensverbinding.

Controleer of Wifi actief is

Als u een draadloze netwerkverbinding gebruikt, controleer dan of uw apparaten correct zijn verbonden met de Wifi en of de verbinding werkt. Het "Wifi" lampje op de modem moet ononderbroken groen branden (of de kleur die uw model vereist). Om een probleem met het draadloze netwerk uit te sluiten, kunt u proberen verbinding te maken met behulp van een Ethernet-kabel en kijken of het probleem aanhoudt.

Werkt het internet niet of is het traag?

Soms kan een internetverbinding zo traag zijn dat u geen taken kunt uitvoeren, vooral als u een trage ADSL-verbinding hebt en meerdere taken tegelijk uitvoert. Probeer het aantal apps of programma's dat u gebruikt te verminderen en probeer opnieuw verbinding te maken met de Treatwell Pro pagina.

Controleer uw datapakket

Als u mobiele data gebruikt in plaats van een Wifi-netwerk, controleer dan of u nog data over heeft in uw abonnement, en koop meer indien nodig. Als u de Wifi-hotspotfunctie van uw smartphone gebruikt, controleer dan of uw apparaten correct zijn aangesloten.

Storing in de lijn

Als geen van deze tips het probleem hebben opgelost en het internet nog steeds niet werkt, kan het zijn dat uw internetprovider problemen heeft.

Als het probleem langer dan een paar uur aanhoudt, raden we je aan contact op te nemen met de klantenservice van je internetprovider en het probleem te melden.