Een product uitladen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met behulp van de 'Voorraad Aanpassen' functie in het voorraadgebied van Treatwell Pro, kunt je jouw producten beter beheren. Zodat jij tijdens jouw werk altijd kunt bijhouden hoeveel voorraad er in de salon wordt gebruikt.

Dankzij deze tool is het mogelijk om te zien of een product in het magazijn extern wordt verkocht of binnen de salon wordt gebruikt. Het geeft ook aan welke werknemer het uitlaadt.

Je moet eerst op het gedeelte 'Magazijn' in het zijmenu klikken en 'Producten' kiezen. De ontladen functie kan op twee verschillende manieren worden voltooid:

• Klik op de 'Voorraad Aanpassen' knop in de rechterbovenhoek (vooral handig als meerdere producten worden uitgeladen);

• Zoek naar een product uit de lijst en klik erop om het pop-upvenster te openen (deze methode is geschikt als je alleen een specifiek product hoeft te verwijderen). In dit geval, na het selecteren van het product, klikt u op de knop ‘Uitladen’ aan de zijkant van het pop-upvenster.

In beide gevallen zal het pop-upvenster ‘Voorraad Aanpassen’ de volgende informatie opvragen;

• Of het product bedoeld is voor verkoop of intern gebruik;

• Het aantal artikelen bestemd voor verkoop of intern gebruik;

• Het teamlid dat het item uitlaadt.

Klik tot slot op de knop 'Opslaan' onderaan om de actie te bevestigen.

Zodra de ontladen operatie is voltooid, wordt de huidige hoeveelheid van het product in voorraad automatisch bijgewerkt.