Vouchers
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Een voucher is een perfecte promotie om aan te bieden als een geschenk voor trouwe klanten of om nieuwe klanten te verleiden om jouw salon te bezoeken. De voucher kan tijdens de betaling direct bij de klant worden toegepast - deze is niet zichtbaar op de Treatwell online marktplaats.

Hoe maak je een voucher aan

Om een voucher aan te maken, ga je eerst naar het gedeelte "Promoties" van het zijmenu en selecteer je het pictogram "+" (of de link "maak een nieuwe aan" in het midden van het scherm).

Klik in het venster 'Nieuwe promotie toevoegen' op 'Voucher' om de bewerkingspagina te openen.

Om jouw voucher aan te maken en te personaliseren, kun je de volgende informatie invoeren:

• Naam voucher: de naam die is gekozen voor de promotie.

• Type en waarde: de waarde van de voucher en de behandelingen/producten waarop je deze kunt gebruiken. Jee kunt ook beslissen of je de promotie geldig wilt maken met slechts één teamlid.

• Activatie: de periode waarin de voucher kan worden geactiveerd.

• Geldigheid: de periode waarin de voucher kan worden gebruikt, het maximale aantal keren dat de voucher kan worden gebruikt en de vervaldatum.

Nadat je alle vereiste gegevens hebt ingevoerd, klik je op de knop 'Doorgaan' onderaan de pagina om de voucher te maken. Alle functies van de voucher kunnen op een later tijdstip worden gewijzigd door te klikken op de knop 'Bewerken' naast elk item.

De voucher koppelen aan een klant

Om de voucher toe te passen op een specifieke klant, moet je de onderstaande stappen volgen:

1. Ga naar het gedeelte "Contant" in het Treatwell Pro menu.

2. Selecteer de betreffende klant uit de lijst of druk op de "+" knop.

3. Klik op "Abonnementen en promoties" en vervolgens op het pictogram "+".

4. Selecteer de voucher uit de lijst en druk op "Activeren".

Een voucher loskoppelen van een klant

Om een voucher los te koppelen van een klant, moet je naar het gedeelte 'Promoties' gaan. Selecteer de promo uit de lijst en klik op de knop ' Geactiveerde klanten' rechtsboven, zoek de naam van de klant en klik op de prullenbak om deze te verwijderen.

Een voucher verwijderen

Als je een voucher wilt verwijderen die je zojuist hebt gemaakt of eerder hebt opgeslagen, moet je het gedeelte 'Promoties' van het zijmenu openen, zoeken naar de promotie in de lijst aan de zijkant en klikken op de rode knop 'Verwijder' linksboven in het scherm.

Let op: voordat je de promo verwijdert, is het aan te raden om te controleren of er klanten aan de promo gekoppeld zijn en deze te deactiveren.